Onze projecten

Uitgevoerd
werk

Politie Nederland

Volledige begeleiding als Regisseur Brandprogramma van de inspectie- en herstelwerkzaamheden brandveiligheid voor de vastgoedportefeuille van de eenheden Noord-, Oost- en Midden-Nederland (> 350 panden).

De Nederlandsche Bank

Adviseur Brandveiligheid in ontwerpfase van grootschalige nieuwbouwvoor en meerdere interne verbouwingen in opdracht van de Facilitaire Dienst sectie huisvesting.

Shurguard
Nederland

Inspectie werkzaamheden t.a.v. brandveiligheid voor de gehele Nederlandse vastgoed portefeuille en brandveiligheidsadviezen voor ver- en nieuwbouwprojecten (>40 panden).

USG People

Interne Brandveiligheidsadviseur voor de Randstedelijke vastgoedportefeuille van de Star Brands van USG People in Nederland; Start People, Unique, Secretary Plus en USG Professional.

Ahold

Begeleiding van inspecties, ver- en nieuwbouw projecten van Albert Heijn, Etos en Gall & Gall vestigingen met component brandveiligheid door geheel Nederland.

Oudtburgh Magentazorg

Projectleiding Brandveiligheid bij o.a. de nieuwbouw van zorginstelling
Oudtburgh Magentazorg te Bergen (Noord-Holland) en advisering
Directie bij handhavingstrajecten.

Samen een
project starten?

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw locatie(s) brandveiliger te maken? Neem dan vrijblijvend contact op. Telefonisch en per mail kunnen we u vaak al een stuk op weg helpen naar een brandveilige leefomgeving.

Neem contact op